• DK Hostmaster Domingo chatbot

DK Hostmaster har lanceret chatbotten Domingo. Den er bygget på BotXO software og skal styrke kundeservice og hjælpe kunderne

På rette vej

Har du brugsretten til et .dk-domænenavn, er du måske stødt på DK Hostmaster, der er en moderne domæneadministrator, som siden 1999 har administreret .dk-domænet. Den nye chatbot skal hjælpe brugerne med at svare på de spørgsmål, de måtte have i forbindelse med domæneadministration.

Domingo - tjek den nye chatbot ud her

Domingo – tjek den nye chatbot ud her.

Domingo har forskellige kategorier indbygget, som dækker de fleste af de spørgsmål, kundeserviceafdelingen dagligt møder. Ved brug af fritekst eller ganske enkelt at ”klikke” sig frem, kan brugerne få svar på spørgsmål vedrørende betaling, faktura, gebyr, domæneadministration, log ind og ændring af kontooplysninger. På den måde guider Domingo brugerne i den rigtige retning i dialogen.

Ny autoload funktion

Domingo starter forskelligt på forskellige undersider. For eksempel kan man finde chatbotten på DK Hostmasters startside. Går man ind på deres Kundeserviceside, vil man ligeledes finde botten. Forskellen er her, at DK Hostmaster har valgt at gøre brug af vores nye autoload funktion på kundeservicesiden. Herved popper botten automatisk op, når brugerne har brug for hjælp og finder vej ind til kundeservice.

Domingo er altid klar til at hjælpe

DK Hostmaster har i forvejen udarbejdet en masse materiale, der ligger tilgængeligt til hjælp for kunder og besøgende på deres hjemmeside, såsom videoer med guides, men kundeservice får fortsat mange henvendelser. Derfor har DK Hostmaster bygget chatbotten. Domingo holder aldrig fri, og kunderne kan dermed altid chatte med ham og få hjælp. Formålet med Domingo er at hjælpe kunderne 24/7, så DK Hostmaster kan møde kunden, der hvor kunden er og har tiden. Den kan håndtere en lang række af de typiske spørgsmål, som kundeservice dagligt modtager. Spørgsmål der er relativt simple og som oftest kan klares uden personlig kontakt. Samtidigt skal den lette for presset på de personlige henvendelser.

If you are interested in hearing more about how to get started, please contact us at  hello@botxo.co – or give us a ring if you need more customer cases +45 26 71 58 45 .

Want to know more about Chatbots – “Take Arnie for a spin”

2019-01-11T09:11:15+00:00By |Blog, Company, Corporate news, Customers|

About the Author:

I work at BotXO as the Content Marketing Coordinator. This entails creating appropriate communication for the customers and people within the field of AI. I create content for BotXO’s website by writing articles and blog posts about our news stories and successes within the company. With blog posts also comes advertising on SoMe. I create SoMe post for both Facebook and Linkedin and I find it very important to test out what works and play around with different creatives. Furthermore I update BotXO’s webpage and I’ve designed and created new landing pages for new or existing areas of the business. Prior to working at BotXO, I led various functions in the music industry as Project Manager, Booker and Social Media Manager. Furthermore I hold a BA from Roskilde University specializing in Communication and Performance Design. Outside of work I'm currently doing my master in Digital Innovation and Management at the IT University of Copenhagen.